EINDHOVEN/S-HETOGENBOSCH - De politie heeft, na aanleiding van de uitzendingen in Bureau Brabant, de afgelopen dagen weer nieuwe verdachten aangehouden voor hun betrokkenheid bij de avondklokrellen in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven.

Het gaat om drie jongens in de leeftijd van 16 en 19 jaar. De minderjarige jongen uit ’s-Hertogenbosch wordt verdacht van openlijke geweldpleging en betrokkenheid bij de rellen in zijn woonplaats. Twee andere jongens uit Breda worden verdacht van betrokkenheid bij de rellen in Eindhoven. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging en diefstal.

Onderzoek gaat door
Het onderzoek naar de ongeregeldheden gaat onverminderd voort. Wij doen er alles aan om de relschoppers op te pakken. Hoewel er dus al heel veel materiaal beschikbaar is, vragen we burgers nog steeds om hun eigen beelden met ons te delen. Heb je videobeelden of foto’s gemaakt van deze ongeregeldheden? Via deze link kun je jouw beelden met ons delen. Uiteraard is het ook van belang dat je, indien mogelijk, bij de beelden ook informatie geeft over wat en wie we er op kunnen zien.

Meld jezelf!
Het onderzoek naar de rellen is nog steeds in volle gang. De politie beschikt daarbij over zeer veel beelden. Een groot deel daarvan is door burgers zelf bij ons aangeleverd en daar zijn we heel blij mee. De komende tijd blijven we de hulp inroepen van het publiek om relschoppers te identificeren. Was je bij de rellen betrokken? Meld jezelf dan bij de politie.