EINDHOVEN - We zijn dringend op zoek naar getuigen van de dodelijke aanrijding op de A58 bij Eindhoven vorige week vrijdag. We willen namelijk heel graag duidelijkheid over de toedracht van het ongeluk.


De aanrijding gebeurde vrijdagmiddag 28 januari rond 16.00 uur op de snelweg bij Eindhoven. Er ontstond een botsing tussen een bruine bestelwagen en een witte personenauto. De bestelwagen kon na het ongeval op tijd stoppen op de vluchtstrook en de bestuurder en inzittenden bleven ongedeerd. De witte personenauto reed echter nog ruim 100 meter door en kwam in de berm tussen de oplopende vangrail terecht. Daar botste de auto tegen een paal van over de snelweg hangende matrixborden. Ondanks reanimatiepogingen overleed de 57-jarige bestuurster uit Papendrecht ter plaatse.

Wij hebben uitgebreid technisch onderzoek gedaan en inmiddels ook al een aantal getuigen gehoord. Daaruit hebben we nog geen duidelijk beeld kunnen krijgen van de toedracht van deze aanrijding.

Getuigenoproep

Wij vinden het zeer belangrijk dat dat antwoord er wel komt. Zeker ook voor de nabestaanden van het slachtoffer. Vandaar dat we een herhaalde getuigenoproep doen. Deze snelweg is op vrijdagmiddag rond 16.00 uur een drukke weg. Er moeten dan ook meer mensen getuige zijn geweest van de aanrijding dan wij tot nu toe hebben gesproken. De vragen:

Reed u op vrijdagmiddag 28 januari rond 16.00 uur op de A58 bij Eindhoven? Was u mogelijk getuige van de aanrijding? Heeft wellicht kort voor of na de aanrijding iets gezien dat ons kan helpen bij ons onderzoek?

Neem dan via één van de onderstaande mogelijkheden contact met ons.