HELMOND/VELDHOVEN/OEFFELT - In de uitzending van Bureau Brabant op maandag 15 mei gaan we met de hulp van de burgers vanuit Oost-Brabant op zoek naar de identiteit van drugscriminelen, een winkeldief en een man die de scootmobiel van een oudere vrouw heeft gestolen.

Drugscriminelen

Oeffelt - We komen terug op onze eerdere uitzending van 3 oktober 2022, over ondermijning en de zoektocht naar de kopstukken achter drugslabs en productie. Na de grote actie vorig jaar 17 oktober, zoekt de politie nog 2 verdachten. Het zwaartepunt van de acties lag in en rond Eindhoven. Maar ook in Oeffelt, vlak bij de Duitse grens vond de politie een groot drugslab in aanbouw. Een specialistisch team heeft dat lab toen ontmanteld. We tonen beelden van de twee, nog voortvluchtige mannen.

Diefstal Gucci zonnebrillen

Helmond – Op zaterdag 8 april steelt een man twee dure Gucci zonnebrillen bij een opticien aan de Veestraat. Wie herkent hem?

Diefstal scootmobiel

Veldhoven – Hoe diep ben je gezonken als je de scootmobiel van een oudere vrouw steelt, terwijl zij op zaterdag 15 april bij de HEMA een kopje koffie zit te drinken? Wij willen die dader graag vinden! Gelukkig staat hij op beeld. Wie is dit?

Bureau Brabant wordt elke maandag om 17:00 uur uitgezonden bij Omroep Brabant en daarna regelmatig herhaald. De uitzending is uiteraard ook online terug te kijken.