Eindhoven - Op zondagavond 6 september overvallen twee jongemannen een eetgelegenheid aan de Aalsterweg. Ze bedreigen een medewerker met een mes en gaan er met een geldbedrag vandoor. Er raakte gelukkig niemand gewond. Wij zoeken getuigen die ons kunnen helpen deze mannen op te pakken!

Overval Aalsterweg
De daders lopen rond 20.40 uur de eetgelegenheid binnen. Er zijn dan een aantal medewerkers aanwezig. Een van de daders bedreigde een medewerker met een mes. De andere dader doet een greep in de kassa en maakt een geldbedrag buit. Beide daders rennen naar de uitgang en vluchten buiten aangekomen in de richting van de Rondweg.

Signalementen daders
Beide daders droegen zwarte kleding. Een van hen droeg een bivakmuts en de ander een petje en gezichtsmasker.

Getuigen gezocht
Wij onderzoeken deze overval grondig en willen deze daders zo snel mogelijk opsporen. Wij zoeken dan ook getuigen en camerabeelden die ons helpen deze zaak op te lossen!

  • Misschien heb jij de jongemannen gezien toen zij voor of na de overval in de omgeving van de Aalsterweg liepen. Of wellicht ken je mensen die hen hebben gezien.
  • Of woon je in de buurt en heb je camerabeelden? Deel die beelden dan met ons als dat nog niet is gebeurd.
  • Ook mensen die andere opvallende en/of verdachte zaken hebben gezien in de omgeving van beide overvallen vragen wij nadrukkelijk om contact met ons te leggen.


Bel ons via 0900 8844. Liever anoniem? Dat kan ook door 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem) te bellen. Of gebruik onderstaand tipformulier.