EINDHOVEN - De politie plaatste vanavond 34 verdachten van de rellen in Eindhoven herkenbaar op onze website. We vragen jou om ons te helpen om hen te herkennen en zo de verantwoordelijken voor de rellen op 24 januari aan te houden.

In een speciale thema-uitzending van ons regionale opsporingsprogramma Bureau Brabant werd op woensdagavond 3 maart met (bewegend) beeld om herkenning gevraagd van 22 personen van wie wij denken dat ze betrokken zijn geweest bij de rellen.

Website

Ook op de website van de politie (www.politie.nl) worden beelden van verdachten getoond. Dat gaat om de drieëntwintig verdachten die ook in Bureau Brabant naar voren komen en nog 13 anderen. In totaal vragen we het publiek dus om de herkenning van 36 nieuwe verdachten. Help ons de verantwoordelijken op te sporen. Hun afbeeldingen vindt u hier.

Meld jezelf!

Het onderzoek naar de rellen in Eindhoven is nog steeds in volle gang. De politie beschikt daarbij over zeer veel beelden. Een groot deel daarvan is door burgers zelf bij ons aangeleverd en daar zijn we heel blij mee. De komende tijd blijven we de hulp inroepen van het publiek om relschoppers te identificeren. Was je bij de rellen betrokken? En wil je voorkomen dat je in beeld komt? Meld je zelf dan bij de politie.