EINDHOVEN - In de nacht van zondag op maandag werden een man aan de Otterstraat in Eindhoven door twee andere mannen ernstig mishandeld. Aan dit incident ging waarschijnlijk een conflict vooraf. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden die meer duidelijkheid kunnen geven over deze zware mishandeling.


Rond middernacht deden een aantal omwonenden melding van deze mishandeling op straat. Op basis van eerste getuigenissen en het bekijken van camerabeelden gaan wij er vanuit dat de mishandeling volgde op een conflict tussen verdachten en slachtoffer. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis overgebracht en gelukkig lijken de verwondingen van de man mee te vallen.

Hakbijl
In de media wordt gesproken over het gebruik van een hakbijl bij deze mishandeling. Of deze inderdaad bij deze mishandeling gebruikt is, maakt onderdeel uit van het onderzoek dat momenteel bij de recherche loopt.

Getuigen gezocht
We komen graag in contact met mensen die meer weten over de aanleiding voor deze mishandeling, met degene die ’s nachts in de buurt van de mishandeling was of met diegene die meer gehoord of gezien heeft. Laat het ons dan weten via 0800 – 88 44.

Woont u in de omgeving en heeft u een beveiligingscamera, of deurbelcamera? Dan kan het ook zijn dat u beelden heeft gemaakt die kunnen helpen bij het onderzoek. Ook als u in een wijdere omgeving woont, kan het zijn dat u in de nacht van zondag op maandag iets heeft vastgelegd dat van waarde kan zijn. Ziet u op uw camerabeelden iets opvallends? Deel dit dan met ons.