EINDHOVEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag vond er een explosie plaats bij een woning aan de Anemonestraat in Eindhoven. Wij zijn een onderzoek gestart en zijn op zoek naar getuigen of mensen met camerabeelden.


Rond kwart over twaalf werd de bewoner van een huis aan Anemonestraat in Eindhoven opgeschrikt door een harde klap, waarna de voordeur er uitklapte. De bewoonster die op dat moment in haar woonkamer was, raakte gelukkig niet gewond. Er is vooralsnog geen signalement van de dader of daders bekend.

Onderzoek

De politie onderzoekt de explosie. Daarvoor werd vannacht in de woning uitgebreid technisch onderzoek verricht. Wat er precies voor explosief materiaal gebruikt is maakt onderdeel uit van het onderzoek, maar het lijkt te gaan om zwaar illegaal vuurwerk. Wat de aanleiding voor en het motief achter dit incident is wordt onderzocht.

Camerabeelden

We zijn op zoek naar getuigen of mensen in de buurt van de Anemonestraat met bewakings- of deurbelcamera’s. We roepen hen op die beelden eens goed te bekijken of er mogelijk iets op staat dat ons kan helpen de daders te vinden. Heb je ook maar het kleinste vermoeden dat de beelden voor ons interessant kunnen zijn, neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden. Uiteraard komen we ook graag in contact met mensen die op of nabij de plaats delict iets gezien of gehoord hebben.