EINDHOVEN - De eigenaar van een cafetaria aan de Stoutheuvel in Eindhoven ontdekte vrijdag in de loop van de ochtend een gat in het raam van de zaak. Het bleek een kogelgat te zijn. De politie zoekt getuigen die mogelijk iets gezien hebben.

Op bewakingsbeelden is te zien dat een verdachte op de vroege vrijdagochtend, tussen 05.00 en 05.30 uur vanaf de parkeerplaats gericht op de cafetaria schiet. Nadat de eigenaar zich bij de politie had gemeld zijn we een uitgebreid onderzoek gestart. De omgeving van de cafetaria werd ruim afgezet en forensisch rechercheurs deden onderzoek. We hielden een uitgebreid buurtonderzoek en natuurlijk stelden we de bewakingsbeelden veilig.

Mogelijk dat er mensen zijn die vrijdagochtend iets gezien of gehoord hebben dat ons kan helpen in het onderzoek. Woont of was u toen in de buurt? Hebt u misschien verdachte personen of voertuigen gezien op de Stoutheuvel of in de directe omgeving? Woont u in de buurt en hebt u misschien een bewakingscamera waarop iets te zien is? Meld u met uw informatie via 0900-8844 bij de districtsrecherche in Eindhoven. Of geef uw tip anoniem door via de M-lijn, 0800-7000.