WAALRE - Op donderdagmiddag rond 16.30 uur is een 87-jarige vrouw slachtoffer geworden van een babbeltruc. Dat is op de Chromerij in Waalre gebeurd. De verdachte deed zich voor als iemand van een verzekeringsmaatschappij en wist zich naar binnen te praten. Daar wilde hij goederen meenemen van het slachtoffer. Twee verdachten zijn kort daarna aangehouden.


Babbeltruc

Het is donderdagmiddag als er ineens een man voor de deur van een woning aan de Chromerij in Waalre staat. Op slinkse wijze heeft de man zichzelf naar binnen gepraat. De man deed zich voor als medewerker van een verzekeringsmaatschappij en wilde goederen inspecteren. Eenmaal binnen heeft de verdachte de goederen gepakt en is weggerend.

Het slachtoffer riep vervolgens om hulp en een buurtbewoner liep de verdachte tegen het lijf. Daarop ontstond een worsteling en is de verdachte vervolgens zonder buit vertrokken. Kort daarna konden twee verdachten, doormiddel van een signalement, worden opgepakt. Het gaat om twee mannen in de leeftijd 21 en 32 jaar.

Getuigen

Ondanks dat agenten de verdachten hebben aangehouden zoekt de recherche meer informatie over wat er precies is gebeurd. Mocht u iets hebben gezien of gehoord, dan komen wij graag met u in contact.