VELDHOVEN/EINDHOVEN - Vanavond vragen we uw hulp in bij een gewapende overval op een pizzeria in Veldhoven. Met een mes stormde daar een man de zaak binnen. Camera’s hebben alles vastgelegd. Ook zijn stem. Daarnaast ook aandacht voor een openlijke geweldpleging op het Stratumseind in Eindhoven. Een avond stappen eindigde met veel geweld.

Veldhoven – gewapende overval


Op 2 oktober stormde een man de pizzeria aan de Burgemeester van Hoofflaan in Veldhoven binnen. Met een mes bedreigde hij het personeel en eiste geld uit de kassa. Met wat briefgeld ging hij er vandoor. Camera’s in de zaak legden alles vast. We laten de beelden zien en horen daarbij ook de stem van de dader. Wie weet wie hij is?

Eindhoven – openlijke geweldpleging

Een avondje stappen eindigde voor een 29-jarige jongen met veel geweld. Terwijl hij in zijn eentje op weg naar huis was, wordt hij uit het niets door vijf mannen aangevallen. Hij kreeg meerdere klappen en viel op de grond. De klappen en trappen bleven daarna komen, ook tegen zijn hoofd. Vier van de vijf mannen heeft de politie diezelfde avond direct aangehouden. We zijn nog op zoek naar de vijfde verdachte.

Kijk en help mee! Bureau Brabant wordt elke maandag vanaf 17.00 uur uitgezonden bij Omroep Brabant en daarna tot en met dinsdagmiddag regelmatig herhaald. De beelden zijn na de uitzending ook online en op onze social mediakanalen te zien.