EINDHOVEN - Afgelopen nacht rond middernacht vond een schietpartij plaats op de Locomotiefstraat in Eindhoven. Kort daarna trof de politie een 17-jarige jongen uit Eindhoven zwaar gewond aan in de Condensatorstraat. Hij bleek te zijn neergeschoten bij het incident aan de Locomotiefstraat. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis gebracht en is buiten levensgevaar.

De politie startte direct onderzoek .Twee andere mannen meldden zich daarna ook in het ziekenhuis. Eén van hen was ook gewond. Hij en de man die bij hem was werden aangehouden voor vermoedelijke betrokkenheid bij het incident. Drie mannen werden later in de nacht door een arrestatieteam in een woning aan de Locomotiefstraat aangehouden. In totaal hielden we zes verdachten aan, waaronder het 17-jarige slachtoffer.

Getuigen
Op dit moment is nog veel onduidelijk over de achtergrond en toedracht van dit schietincident. Wij doen daar onderzoek naar en kunnen niet vooruit lopen op de conclusies. Mensen die getuige zijn geweest, camerabeelden beschikbaar hebben of over andere informatie beschikken die ons kan helpen in het onderzoek roepen we op dit met ons te delen. Dat kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 of eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.