EINDHOVEN - Op 31 juli 2020 wordt om ongeveer 06.10 uur het BP-tankstation aan de Eisenhowerlaan in Eindhoven door een man met een mes overvallen.


De twee medewerksters staan dan achter het veiligheidsglas. Als de man dreigt met het mes, opent een medewerkster de kassa en overhandigt geld. De dader vlucht te voet, richting de wijk Koudenhoven. Ondanks de aanwezigheid van de nodige politie kort na de overval wist de overvaller toch te ontkomen.

We zoeken een blanke man van 20 tot 30 jaar. Hij is tussen de 1.80m en 1.90m lang en heeft een mager postuur. Hij droeg die dag een zwarte muts, een grijze sjaal voor zijn gezicht en een grijze hoodie met capuchon. Verder droeg hij een verwassen blauwe spijkerbroek. Opvallend was dat het net leek alsof hij met opzet met een accent probeerde te praten, zeg maar in straattaal.

Misschien krijgt u een vermoeden bij wie deze overvaller kan zijn. Na het zien van de bewakingsbeelden, misschien ook in combinatie met het signalement van de overvaller. Neem contact op, hoe klein uw tip misschien ook is!