EINDHOVEN - Op zondag 24 januari werd Eindhoven opgeschrikt door hevige rellen. Een grote groep mensen pleegde vernielingen, brandstichtingen, diefstallen en zocht de confrontatie met de politie. Daarbij werd door de relschoppers grof geweld gebruikt.

De puinhoop in de Eindhovense binnenstad was na afloop groot en vele onschuldige ondernemers zijn gedupeerd door het gedrag van de groep relschoppers. Zij bleven met grote schade aan hun zaken achter.

Help ons verdachten op te sporen
Politie en Openbaar Ministerie accepteren dit uiteraard niet en het onderzoek naar de rellen is in volle gang. De eerste aangehouden verdachten zijn inmiddels veroordeeld tot forse straffen. We beschikken over veel beelden van de rellen en zullen deze blijven inzetten om de verdachten aan te houden. Op woensdag 3 maart werd bij de regionale Omroep Brabant een speciale uitzending van ons opsporingsprogramma Bureau Brabant uitgezonden. Uw hulp is onmisbaar. Op deze pagina vindt u foto’s van vele verdachten waarvan wij denken dat ze betrokken zijn geweest bij de rellen in Eindhoven.

  • Herken jij jezelf op de beelden? Meld je dan.
  • Herken jij één van de verdachte(n)? Bel de gratis tiplijn 0800-6070 of vul het tipformulier in. Vermeld bij uw tip altijd het nummer dat op de foto staat.
  • Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.
  • Ook is er de afdeling Team Criminele Inlichtingen waar u uw informatie vertrouwelijk kunt delen. Zij zijn te bereiken via 088-6617734