EINDHOVEN - In de nacht van woensdag op donderdag, rond 04.25 uur, raakte een man gewond nadat hij het slachtoffer was geworden van een steekincident in een parkeergarage aan de Ten Hagestraat. Hij werd voor behandeling van zijn verwonding overgebracht naar een ziekenhuis. Wij startten een onderzoek naar wat er precies is gebeurd.


De man deed aangifte en vertelde niet te kunnen verklaren waarom hij was neergestoken. Volgens zijn zeggen was hij bij de parkeergarage in gesprek met twee andere mannen die hij ‘van gezicht’ kende, toen hij plotseling door één van die twee in zijn arm werd gestoken. De beide mannen waren er daarna vandoor gegaan en het slachtoffer vluchtte verder de garage in. Daar werd hij door een beveiliger aangetroffen, waarna de ambulance en politie zijn gebeld. Wij zijn een onderzoek gestart en stelden ter plaatse op diverse plekken sporen veilig. Uiteraard bekijken we beschikbare bewakingsbeelden.


Somalische man

Volgens het slachtoffer was de dader een Somalische man met een normaal postuur, met een lengte tussen de 1.75 en 1.80 meter. Hij droeg een bruine jas en een spijkerbroek. Van de andere man kon hij geen beschrijving geven.

Informatie

We komen graag in contact met mensen die ons mogelijk meer kunnen vertellen. Wie heeft iets gezien of gehoord? Wie weet mogelijk meer over de achtergrond van deze steekpartij? Deel die info met de recherche van het district Eindhoven via 0900-8844 of gegarandeerd anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. U kunt ook het tipformulier op onze website invullen.