EINDHOVEN - Op de Dr. Cuyperslaan in Eindhoven deed zich vanmiddag rond 12.00 uur een ernstige aanrijding voor tussen een motorrijder en een opvallend politievoertuig van de politie Oost-Brabant. De motorrijder, een 31-jarige man uit Eindhoven, is daarbij helaas komen te overlijden. Zoals gebruikelijk bij dit soort incidenten doet een andere politie-eenheid onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Zij doen dit onder leiding van de Rijksrecherche.


Aanrijding

De politieagenten reden rond 12.00 uur in hun opvallende dienstauto over de Dr. Cuyperslaan in Eindhoven en raakten betrokken bij een aanrijding met de motorrijder. Door diverse directe collega’s en overige hulpdiensten werd eerste hulp verricht aan de motorrijder. Alle hulp mocht helaas niet meer baten en de motorrijder, een 31-jarige man uit Eindhoven, overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Zijn nabestaanden zijn geïnformeerd en wij wensen hen veel sterkte toe.

Onderzoek

De Rijksrecherche doet onderzoek naar het verkeersongeval om uit te zoeken wat er precies is gebeurd. Onder hun leiding verrichten specialisten van een andere politie-eenheid technisch sporenonderzoek.