GOIRLE - Het rechercheteam dat de dood van een jonge vrouw in een appartement aan het Wildpleintje onderzoekt wil uw camerabeelden graag hebben.Op vrijdag 24 mei 2024 werd het lichaam van de vrouw in haar woning gevonden. De recherche startte direct een groot onderzoek. Uit dat onderzoek is gebleken dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. Het onderzoek richt zich dan ook op het vinden van de verdachte van dit misdrijf.

Camerabeelden


Het is vast komen te staan dat de vrouw op woensdag 22 mei om 18.00 uur nog in leven was. Ook is duidelijk geworden dat het slachtoffer in ieder geval na 21.00 uur niet meer reageerde op contactpogingen.

Het team houdt er dan ook rekening me dat ze tussen deze tijdstippen om het leven is gebracht. We zoeken nu specifiek mensen uit Goirle en omgeving die camerabeelden van deze dag (woensdag 22 mei) tussen 18.00 en 21.00 uur hebben.

Uploaden

Alle beelden zijn welkom. U kunt ze uploaden via deze link of via de banner onder dit bericht op politie.nl. We vragen wel uw gegevens in te vullen zodat we eventueel achteraf nog contact met u kunnen opnemen.

U kunt 5 bestanden van maximaal 100 mb uploaden. Mochten de bestanden te groot zijn dan zijn die eenvoudig te verkleinen door ze opnieuw op te slaan in een resolutie van mindere kwaliteit of online te comprimeren met een gratis programma. Bewaar dan wel de originele zodat we die eventueel later kunnen gebruiken. Bij voorbaat al dank voor uw moeite.