EINDHOVEN - Vandaag heeft de politie een nieuwe verdachte aangehouden voor de rellen in Eindhoven. De jongeman meldde zich vandaag op het politiebureau.

De 18-jarige jongen uit Heeze wordt verdacht van openlijke geweldpleging. Hij werd herkend naar aanleiding van de uitzending in Bureau Brabant. Daar werd de verdachte herkenbaar getoond en daarop besloot de jongeman zich te melden op het politiebureau. Hij is aangehouden en wordt binnenkort verhoord.

Meld jezelf!
Het onderzoek naar de rellen in Eindhoven is nog steeds in volle gang. De politie beschikt daarbij over zeer veel beelden. Een groot deel daarvan is door burgers zelf bij ons aangeleverd en daar zijn we heel blij mee. De komende tijd blijven we de hulp inroepen van het publiek om relschoppers te identificeren. Was je bij de rellen betrokken? Meld jezelf dan bij de politie.

Blijf delen
Hoewel er dus al heel veel materiaal beschikbaar is, vragen we burgers nog steeds om hun eigen beelden met ons te delen. Heb je videobeelden of foto’s gemaakt van deze ongeregeldheden? Via deze link kun je de beelden uploaden. Uiteraard is het ook van belang dat je, indien mogelijk, bij de beelden ook informatie geeft over wat en wie we er op kunnen zien.