EINDHOVEN - Afgelopen maandag 7 november heeft de recherche nog eens twee verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij een mogelijke ontvoering. Het gaat om een 33-jarige man uit Oosterhout en een 31-jarige man uit Rotterdam. Op woensdag 28 september kregen wij een melding van een verdachte situatie op het Spanvlinderplein in Eindhoven. Daarbij stuitte de politie op een witte bestelbus, waarvan de laadruimte bekleed was met plastic. Twee verdachten waren al direct aangehouden en afgelopen maandag zijn er nog twee opgepakt.


Aanhouding

Tegelijkertijd met het aantreffen van de bus kwam er een melding binnen dat een man mogelijk ontvoerd zou zijn geweest en dat de bus daar iets mee te maken zou hebben. De recherche is druk bezig met het onderzoek en kijkt welke relatie er is tussen deze man, de witte bus en de verdachten.

Tips of getuigen

Wij komen graag in contact met mensen die iets (verdachts) gezien of gehoord hebben of in het bezit zijn van camerabeelden rond het Spanvlinderplein en de Vuurvlinderstraat in Eindhoven tussen 22:00 en 23:00 uur op 28 september. Ook algemene informatie is zeer bruikbaar, dus mocht u iets weten of iets hebben gezien? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.