EINDHOVEN - De politie is een onderzoek gestart na een steekincident zondagavond in een woning aan de Ericastraat in Eindhoven. Daarbij raakte een 23-jarige man gewond aan zijn gezicht.

Even voor 20.00 uur die avond bonkte een buurman bij het slachtoffer op de deur. Bij het openen van de deur kreeg het slachtoffer direct een klap in zijn gezicht. Op de gang ontstond een gevecht tussen beide waarbij het slachtoffer ook werd gestoken. Aanwezige personen in beide woningen zouden mogelijk ook betrokken zijn bij de vechtpartij op de gang. Wat er nu precies is gebeurd en waarom wordt uiteraard verder onderzocht door de recherche. Ook waarmee gestoken werd is nog onduidelijk

Aanhoudingen
Diezelfde avond zijn er drie mannen aangehouden. Alle drie hebben zij de Poolse nationaliteit en zijn 26, 28 en 31 jaar. Vandaag zullen zij verhoord worden. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel behandeld en naar het ziekenhuis gebracht voor verdere medische behandeling. Na behandeling mocht hij weer naar huis. Ook met het slachtoffer en de getuigen zullen we vandaag uitgebreid in gesprek gaan.

Mocht u informatie hebben die ons onderzoek nog kan helpen, laat het ons dan weten. We horen het graag! Neem contact met ons op via 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook, bel dan met 0800-7000. Benieuwd naar wat de recherche nu precies doet in een dergelijke onderzoek? Lees het hier.