SOMEREN - Vannacht rond 03.45 uur ramde een grijze auto een juwelierszaak op de Kanaalstraat in Someren binnen. Enige tijd later rijdt een zwarte auto de juwelierszaak voorbij en neemt de verdachte mee. Ze gaan er in een rap tempo vandoor. De politie is momenteel druk bezig met het onderzoek.

Omwonenden van de Kanaalstraat schrikken wakker van een harde knal. Een grijze auto rijdt met een harde knal de pui van de juwelierszaak binnen. Het alarm gaat af, de bestuurder van de grijze auto grijpt zijn kans en gaat er met de buit van sieraden vandoor. Dit gebeurt in een zwarte vluchtauto die met chauffeur klaarstaat. Bij de ramkraak raakte niemand gewond. De schade aan de voorgevel van de juwelierszaak is groot.

Onderzoek


De politie doet verder onderzoek. Daarbij wordt onder andere ter plaatse technisch onderzoek verricht, gesproken met getuigen, buurtonderzoek en we onderzoeken of er bruikbare camerabeelden zijn.

Getuigen


Uiteraard zijn wij op zoek naar mogelijk getuigen van de ramkraak of mensen die anderszins iets kunnen vertellen. Heeft u de ramkraak zien gebeuren? Weet u meer? Neem dan contact met ons op. Dat kan via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl).