EINDHOVEN - Vannacht vond er een steekincident plaats in een woning aan de Brederolaan in Eindhoven. Rond 02.30 uur kwam de melding van een conflict tussen familieleden op dat adres. Daarbij liep een 22-jarige bewoner een lichte steekwond op aan diens arm. Een andere bewoner, de 24-jarige broer, is direct als verdachte aangehouden voor het steken. Na behandeling in het ziekenhuis werd ook de 22-jarige broer aangehouden voor de mishandeling van een ander familielid.

Aanleiding
Agenten kwamen ter plaatse na een melding van een steekincident op het adres. Uit onderzoek blijkt dat er een ruzie was tussen familieleden. Na mishandeling van een ander familielid raakten twee broers slaags met elkaar, waarna een van de broers de ander in de bovenarm stak.

Aanhoudingen
De 24-jarige broer is meteen als verdachte aangehouden. De gewond geraakt broer liep zeer lichte verwondingen op aan zijn bovenarm. Hij werd na behandeling in het ziekenhuis aangehouden op verdenking van de mishandeling van het andere familielid.

Vervolgonderzoek
Uit onderzoek blijkt dat de aanleiding van de ruzie in de familiaire sfeer ligt. Beide verdachten worden vandaag gehoord om de aanleiding en toedracht helder te krijgen.