EINDHOVEN - Vandaag hebben wij een tweede verdachte aangehouden voor een steekincident en beroving in het Philips van Lenneppark. Dit incident vond plaats in oktober vorig jaar. Nog steeds zijn wij dringend op zoek naar de laatste twee verdachten. Kunt u ons helpen?


Beroving en steekpartij

Vorig jaar op 9 oktober had het slachtoffer afgesproken met twee jongens via Snapchat in het park. Al snel sloeg de sfeer om en werd het slachtoffer gestoken en bestolen van onder andere zijn jas. Bij deze beroving waren vier daders betrokken, waarvan de recherche er inmiddels twee heeft aangehouden. De eerste verdachte, een jongen van 16 jaar uit Veldhoven, is dit jaar op 7 februari aangehouden. Vandaag werd een tweede verdachte, een jongen van 17 jaar, uit Helmond aangehouden.

Melden

Nog steeds zijn wij dringend opzoek naar de 3de en 4de dader. U kunt ons daar nog steeds bij helpen. Heeft u 9 oktober iets gezien. Of weet u meer af van deze situatie in het park? Wij horen het graag! Melden kan via 0900-8844, maar anoniem melden kan ook via 0800-7000.