EINDHOVEN - Gisteren heeft de recherche een 41-jarige verdachte uit Best aangehouden voor het vervoeren van grote hoeveelheden softdrugs. Buiten de heterdaad aanhouding heeft de recherche ook op vijf locaties in Eindhoven en één locatie in Nuenen doorzoekingen gedaan. Bij deze doorzoekingen heeft de politie honderden kilo’s softdrugs en grote bedragen contant geld in beslag genomen. Ook de auto van de verdachte is in beslag genomen.

Locaties
De recherche is bij een woning binnengevallen in Eindhoven, waar een man verklaarde de eigenaar te zijn van de koffieshop in Eindhoven. Hier is een groot bedrag aan contant geld aangetroffen en in beslag genomen. Ook heeft de politie een doorzoeking gedaan in de grote koffieshop in Eindhoven. Hier is een te grote hoeveelheid softdrugs en een groot bedrag aan contant geld in beslag genomen. Daarbij heeft de politie nog op drie opslaglocaties in Eindhoven en één opslaglocatie in Nuenen een doorzoeking gedaan en drugs in beslaggenomen.

Vervoerder
Het onderzoek was gericht op een vervoerder van softdrugs. De verdachte reed met zijn auto langs diverse opslaglocaties waar hij de drugs ophaalde en wegbracht naar onder andere een koffieshop in Eindhoven.

Softdrugs
De ruim 300 kilo aan in beslag genomen drugs wordt vernietigd. De recherche doet verder onderzoek naar deze zaak.