EINDHOVEN - Mede dankzij de ingeschakelde hulp van het publiek hielden we zojuist een 49-jarige man als verdachte aan voor het steekincident in Eindhoven. Gisteren raakte een hardloopster zwaar gewond toen zij in haar rug werd gestoken.


Steekincident
Het steekincident vond gistermiddag rond kwart over vier plaats in de Marterstraat in Eindhoven. Een 33-jarige vrouw werd tijdens het hardlopen kennelijk zonder enige aanleiding vanachter in haar rug gestoken én raakte zwaar gewond. Omstanders verleenden eerste hulp tot de komst van hulpdiensten. Het slachtoffer werd met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto's verdachte
Om de verdachte op te sporen deelden we via onze gezocht-pagina foto's van de verdachte.

Aanhouding verdachte
Dankzij de getoonde foto's en de hulp van het ingeschakelde publiek kwam de verdachte al snel in beeld omdat we diverse zeer bruikbare tips ontvingen. Het gaat om een 49-jarige man uit Eindhoven. Hij werd door politieagenten aangehouden op de Kapteynstraat in Eindhoven.

Vervolgonderzoek
De verdachte is ingesloten op het hoofdbureau in Eindhoven. Hij zal uitgebreid worden verhoord over zijn mogelijke rol en aandeel in het steekincident.