NOORD-BRABANT - Wil je je nagels laten lakken of nieuwe kunstnagels aan laten brengen? In Noord-Brabant kun je dan het beste naar Tulip Nails in Breda. Dit is namelijk de best beoordeelde nagelstudio van de provincie. Dit blijkt uit onderzoek van thuisstudieplatform Laudius, dat de beoordelingen van meer dan 3.000 Nederlandse nagelstudio’s op Google Maps onder de loep nam.


Tulip Nails scoort het beste vanwege de hoge beoordeling van 5 sterren in combinatie met relatief veel reviews (115). Ook AiVy Nails & Spa in Gilze en Rijen doet het goed. De top 5 beste nagelsalons in de provincie is als volgt:

  1. Tulip Nails in Breda - 5 sterren o.b.v. 115 reviews

  2. AiVy Nails & Spa in Gilze en Rijen - 5 sterren o.b.v. 94 reviews

  3. VN Nails in Tilburg - 4,8 sterren o.b.v. 110 reviews

  4. Diamond Nails Eindhoven in Eindhoven - 4,8 sterren o.b.v. 93 reviews

  5. Margarita TrendyNails in Helmond - 5 sterren o.b.v. 45 reviews

Gemiddeld 4,3 sterren voor Brabantse nagelstudio’s

Nagelstudio’s in ons land worden over het algemeen vrij goed beoordeeld, zij krijgen namelijk 4,2 van de 5 sterren. Gemiddeld krijgt een Brabantse nagelsalon een iets hogere score bij een review: 4,3 sterren. Flevolandse nagelsalons krijgen met 4,4 sterren de beste beoordelingen en in Friesland scoren ze het laagst (3,9 sterren).

Relatief veel nagelstudio’s in Brabant

In Brabant ben je aan het juiste adres voor een nagelstudio om de hoek. Gemiddeld zijn er in de provincie 1,9 salons per 10.000 inwoners, terwijl dit aantal landelijk op 1,7 ligt.

Met name in Asten kunnen inwoners op veel plekken terecht om hun nagels te laten doen: hier zijn maar liefst 5,8 salons per 10.000 inwoners. Ook in Gilze en Rijen kunnen inwoners met gemak een nagelstudio vinden (5,6 salons). Maashorst en Best tellen juist de minste nagelstudio’s: 0,3 per 10.000 inwoners.

Benieuwd hoe het zit met nagelstudio’s in jouw regio? Dit kun je vinden op deze onderzoekspagina.