EINDHOVEN - De zomer is in aantocht en op zo’n warme dag is er toch niets beters dan volop genieten van het lekkere weer? Als je Eindhoven en omgeving al hebt uitgespeeld, wordt het tijd om nieuwe plekken te ontdekken in Nederland. Een roadtrip kun je zo voordelig maken als je zelf wilt en is in een handomdraai geregeld. Wij delen 3 tips om deze zomer voordelig te roadtrippen!

Een auto regelen
Beschik je niet zelf over een auto? Geen probleem! Je kunt eenvoudig een auto huren in Eindhoven, gewoon bij jou in de buurt van één van je buren. Via het autodeelplatform SnappCar ben je goed verzekerd en heb je een ruime keuze aan auto’s. Als je meerdere dagen op pad wilt, kun je zelf een busje huren in Eindhoven zodat je op de mooiste plekjes in Nederland kunt kamperen.

Zoek een mooie route

Haal zoveel mogelijk uit je roadtrip door van tevoren een mooie route uit te stippelen. Vraag wat rond in je omgeving of zoek online naar routes die andere mensen al gereden hebben. Zo weet je zeker dat je op die prachtige plekken terechtkomt. Een afwisseling tussen natuur en stad is natuurlijk het allerleukst!

Zorg voor entertainment onderweg
Als je samen op roadtrip gaat, is er vast genoeg om bij te praten maar een muziekje onderweg kan nooit kwaad. Maak een leuke afspeellijst of zoek er eentje via Spotify of Youtube. Er zijn genoeg leuke lijsten met typische roadtrip muziek! Of download een goede podcast die je onderweg kunt luisteren.

Sharing is caring
Voor een roadtrip kun je waarschijnlijk genoeg spullen lenen van familie, vrienden of buurtbewoners. Als je gaat kamperen, heeft iemand misschien nog een tent liggen of een handig kooktoestel. Vraag voordat je zelf spullen gaat aanschaffen eerst eens rond! Door spullen te lenen draag je meteen jouw steentje bij aan het milieu. En een auto of busje huren is zo geregeld. Je maakt in enkele stappen een profiel aan bij SnappCar en je kunt direct een auto zoeken die past bij je rit. Veel plezier!