EINDHOVEN - Aanstaande zaterdag en zondag, 9 en 10 oktober, wordt het grootste sportevenement van Noord-Brabant weer gehouden: de Marathon Eindhoven. De stad is hierdoor tijdelijk minder goed bereikbaar.

De marathon vindt plaats in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van het trein- en busstation. Op zaterdag en zondag is de binnenstad moeilijker bereikbaar met de auto. Wij raden dan ook aan om met het openbaar vervoer te reizen. Kijk op www.9292ov.nl of www.ns.nl om je reis via trein of bus te plannen.

In verband met de marathon is een groot aantal straten tijdelijk afgesloten. Om welke straten dit gaat, vind je op de pagina Afsluitingen Marathon Eindhoven 2021.

Busdiensten
In verband met de voorbereidingswerkzaamheden en de uitvoering van de marathon zullen diverse buslijnen niet of volgens een andere dienstregeling rijden. Meer informatie hierover vind je op www.hermes.nl.Meer informatie over de marathon vind je op www.marathoneindhoven.nl. Als je vragen hebt over de marathon, bijvoorbeeld over de route, afsluitingen en omleidingen, kun je ook bellen met het algemeen informatienummer: 085-4863607.