EINDHOVEN - Kom jij een kijkje nemen onder de snelweg? Op zondagmiddag 1 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom bij de open dag van de nieuwe onderdoorgang onder de A2/N2 in Eindhoven Noordwest.


Nog voor deze nieuwe tunnel officieel opengaat, heb je één keer de kans om erdoorheen te lopen, fietsen, steppen of skaten. Een uniek moment, want de onderdoorgang is uiteindelijk alleen voor (vracht)auto’s en ander gemotoriseerd vervoer.

Betere bereikbaarheid

Onze collega’s en Strukton hebben met een groot aantal partners sinds begin vorig jaar gewerkt aan de nieuwe onderdoorgang.

Klik voor een vergroting

We hebben de tunnel gebouwd voor betere doorstroming van het verkeer en de bereikbaarheid van de regio en bedrijventerreinen. De betonnen tunneldelen zijn vooraf gebouwd op werkterreinen naast de snelweg. Vorig jaar zomer hebben we die delen op hun plek gereden onder de A2/N2. Bij de open dag laten we je zien hoe we dat gedaan hebben en wat het eindresultaat is.

Kom langs

Ben jij erbij op zondag 1 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur? Je mag een eigen fiets, skelter, step, skates of loopfietsje meenemen voor een ritje door de onderdoorgang. Lekker wandelen kan natuurlijk ook. Hopelijk zien we je op 1 oktober!