EINDHOVEN - De op- en afritten van de John F. Kennedylaan zijn toe aan groot onderhoud. Op woensdag 28 april start Aannemingsmaatschappij Van Gelder met wegwerkzaamheden op de afrit Kennedylaan-Orpheuslaan. De werkzaamheden op de op- en afritten Kennedylaan-Europalaan beginnen op dinsdag 25 mei. Het onderhoud gebeurt in fases om de John F. Kennedylaan bereikbaar te houden voor doorgaand verkeer dat de stad in en uit gaat (richting A50 en Centrum).


Omdat er door de coronacrisis minder verkeer op de weg is en er geen evenementen plaatsvinden, voeren we de werkzaamheden uit in 2021. De wegwerkzaamheden op de afrit Kennedylaan-Orpheuslaan duren tot 21 mei. Als alles volgens planning verloopt, is het werk op de op- en afritten Kennedylaan-Europalaan op 25 juni klaar.

Omleiding afrit Kennedylaan-Orpheuslaan
Verkeer vanuit het Centrum richting de Orpheuslaan wordt via gele borden omgeleid via de afrit Sterrenlaan/Churchilllaan/Kennedylaan.

Omleiding oprit Kennedylaan-Europalaan
De Europalaan wordt bij de oprit Kennedylaan afgesloten voor verkeer. Verkeer vanaf de Montgomerylaan richting de Europalaan/Orpheuslaan/Kennedylaan wordt via gele borden omgeleid via de Montgomerylaan/Churchilllaan en de Montgomerylaan/O.L.Vrouwestraat (Ring). Het blijft wel mogelijk om vanaf de Orpheuslaan naar de Europalaan te rijden.

Omleiding afrit Kennedylaan-Europalaan
De Europalaan wordt ter hoogte van de afrit Kennedylaan gedeeltelijk afgesloten voor verkeer. Verkeer vanaf de Orpheuslaan kan via de nieuwe oprit de Kennedylaan op rijden (linksaf). Verkeer richting de Europalaan, vanuit het Centrum, wordt omgeleid via de Sterrenlaan/Churchilllaan/Montgomerylaan. Verkeer op de Kennedylaan, vanuit de richting A50, dat naar de Orpheuslaan en Europalaan wil, wordt via gele borden omgeleid via de Ring/Eisenhowerlaan en de Churchilllaan/Montgomerylaan.