EINDHOVEN - Op 4 en 5 september strijkt de veelzijdige en verrassende kunstbeurs Art Eindhoven weer neer in het Eindhovense Klokgebouw op Strijp S. Nationale èn internationale kunstenaars tonen daar hun eigen kunst in de bijzondere omgeving van het Klokgebouw. De deelnemers voor Art Eindhoven 2021 zijn door een vakjury geselecteerd.

Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, foto's, glas, sieraden en veel meer. Art Eindhoven verrast door de veelheid en de variatie.

Alle kunstenaars zelf aanwezig

Ruim 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland exposeren hun kunst. Bezoekers hebben gelegenheid kennis te maken met de kunstenaars zelf, zij vertellen graag over hun passies, denkbeelden, werkwijzen en meer. Kom genieten van hun werken, gedrevenheid, ideeën. Alle werken zijn te koop, veelal voor betaalbare prijzen.Art Eindhoven vindt plaats in het Klokgebouw in Eindhoven: een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor. Art Eindhoven is op beide dagen open van 11.00 tot 17.30 uur.

Voor meer informatie en kaarten: www.arteindhoven.nl