EINDHOVEN - Op Art Eindhoven (9 en 10 april) presenteren ruim 100 geballoteerde kunstenaars uit acht verschillende landen hun kunstwerken in het Eindhovense Klokgebouw op Strijp S.

Art Eindhoven is een kunstbeurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, foto's, glas, sieraden en veel meer. Art Eindhoven verrast door de veelheid en de variatie.

Het persoonlijke verhaal

Anders dan bij een kunstbeurs met galeries kunnen bezoekers op Art Eindhoven kennismaken met de kunstenaars zelf. Zij vertellen graag over hun passies, denkbeelden, werkwijzen en meer. Door deze persoonlijke verhalen komt hun kunst nog meer tot leven. Dat is genieten van hun werken, gedrevenheid en ideeën. Alle werken zijn te koop, vaak voor betaalbare prijzen.

Klokgebouw
Art Eindhoven vindt voor de achtste keer plaats op Strijp S, het creatieve centrum van Eindhoven, in het Klokgebouw: een oude Philips fabriek die de industriële sfeer van weleer uitstraalt. Deze omgeving biedt met zijn ruwe charme een passend decor voor Art Eindhoven. De beurs is zaterdag 9 april en zondag 10 april open van 11.00 tot 17.30 uur.

Voor meer informatie en kaarten:

www.arteindhoven.nl