EINDHOVEN - Özcan Topsan (28) start als franchiseondernemer bij Carrière Eindhoven Centrum. Özcan zet zich in voor werkzoekenden die aan de slag willen in de logistiek, productie en schoonmaak.

De volgende stap
Voor ondernemer Özcan is de uitzendbranche geen onbekende wereld. Hij treedt in de voetsporen van zijn vader die ook franchiseondernemer was bij Carrière in Eindhoven. Ruim acht jaar geleden begon Özcan als intercedent op de vestiging van zijn vader. De afgelopen jaren heeft Özcan veel ervaring opgedaan en is zijn netwerk flink uitgebreid. Nu is het tijd voor de volgende stap: zijn eigen franchiseonderneming in Eindhoven Centrum.

Goed werk in Eindhoven Centrum
Özcan heeft de afgelopen jaren veel connecties kunnen maken met flexkrachten en klanten. Hij heeft zijn netwerk resultaatgericht ingezet en al veel werkzoekenden kunnen helpen aan een baan. ‘Ik ben erg behulpzaam en maak veel tijd vrij om mijn flexkrachten van dienst te zijn. Zij hebben daarom veel respect voor mij en ik ook voor hen.’ Op dit moment zijn er ruim honderd flexkrachten werkzaam via Carrière Eindhoven Centrum en Özcan's ambitie is om nog veel meer werkzoekenden te helpen aan goed werk!

Over Carrière
Uitzendbureau Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is één van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Het bedrijf is actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbindt opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek. Het bedrijf heeft vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Carrière Uitzendbureau is gevestigd in Berkel en Rodenrijs.