EINDHOVEN - Na een toer door Londen is Do-re-mi-ka-do weer te zien in Nederland. Op zondag 13 november om 11:30 presenteert dansgezelschap de Stilte de voorstelling in het Parktheater, Eindhoven. Een kleurrijk en muzikaal spektakel voor iedereen vanaf 2 jaar.

De voorstelling
Helene weet overal muziek uit te toveren. Alles klinkt. Zelfs het lichaam van Mirella klinkt als Helene erop tikt. Mirella beweegt, Mirella danst en blijft niet wachten op de tikken van Helene. Helene bedenkt andere manieren om muziek te maken. Een bijzonder spel van dans en muziek ontstaat. De muziek reageert op de dans, de dans reageert op de muziek. Een dialoog van stemmingen, strijd en vriendschap wordt uitgebouwd in een wonderlijke wereld die ter plekke ontstaat. Een lust voor onze ogen en oren.

Muziek en dans
Met de missie dat kinderen recht hebben op dans van het hoogste niveau heeft de Stilte zich ontwikkeld tot een volwaardige pleitbezorger van kunst voor kinderen. Muziek mag daarbij niet achterblijven. In ‘Do-re-mi-ka-do’ worden hoogwaardige dans en hoogwaardige muziek samengebracht. De Londen toer was een groot succes met 12 shows in zes verschillende podia.


Wees er snel bij, er zijn nog kaarten te koop voor de voorstelling in het Parktheater op 13 november om 11:30. Dit is de laatste keer dat Do-re-mi-ka-do te zien is in Nederland dit theaterseizoen.

Tickets zijn te koop via: https://www.parktheater.nl/nl/programma/11066/De_Stilte/Do_re_mi_ka_do

de Stilte danst! Voor en met kinderen. Vanuit Breda vliegen we uit over de hele wereld. Met bijna 1.750 activiteiten per jaar maar liefst, zowel openbaar als op scholen, richten we ons speciaal op het ontwikkelen en uitvoeren van producties voor alle kinderen. Dankzij de gelaagdheid zijn onze voorstellingen ook de moeite waard voor oudere kinderen, ouders en grootouders!

de Stilte spreekt de taal van verbeelding, omarmt het publiek en laat het intens meevoelen en meebeleven. Artistiek leider Jack Timmermans maakt voorstellingen op de huid van kinderen. Sinds de oprichting in 1994 is de Stilte meerdere keren uitgeroepen tot het meest internationaal bereisde dansgezelschap van het land. Educatie is een integraal onderdeel van onze activiteiten.