EINDHOVEN - Indoor speelparadijs Monkey Town Eindhoven organiseert op vrijdag 3 februari in de avonduren een uniek evenement: Oehlie’s Pyjama Party! Tijdens deze avondopening krijgen de gasten de unieke kans om na sluitingstijd in pyjama te komen spelen, dansen en zingen.


Avondfeest
Het evenement begint om 18:30 uur en duurt tot maximaal 21:30 uur. Tijdens de Pyjama Party is er live entertainment, krijgen kinderen een echte VIP ontvangst met een rode loper en kinderchampagne, is er wat te snacken, onbeperkt ranja en krijgen ze een lekkernij bij het naar huis gaan. Ook is er de kans om met mascotte Oehlie op de polaroidfoto te gaan. Dit unieke avondfeest is alleen vooraf te boeken via de website www.monkeytown.eu/eindhoven. Een ticket kost € 12,50. De dresscode is uiteraard pyjama.

Monkey Town
De indoor speeltuin is te vinden aan de Vijfkamplaan 15 in Eindhoven. Net zoals tijdens de Pyjama Party, hebben ouders altijd gratis toegang. Monkey Town Eindhoven is zeven dagen per week geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur. Parkeren is gratis.