EINDHOVEN - Op zoek naar een GGD coronatest locatie in Eindhoven? Dan heb je meerdere teststraten in de omgeving te vinden. De teststraten zijn namelijk in verschillende gebieden in de regio opgezet, zodat er op een effectieve manier meerdere mensen tegelijkertijd getest kunnen worden. Uiteindelijk moeten er zoveel mogelijk mensen in quarantaine kunnen om de besmettingen terug te kunnen dringen. Echter zijn er nog verschillende zaken om rekening mee te houden, waaronder de richtlijnen van de locatie. Maar waar moet je nog allemaal op gaan letten voordat je naar de locatie gaat?

De GGD coronatest locatie in Eindhoven in de buurt
Iedere GGD coronatest locatie in Eindhoven is alleen te bezoeken wanneer je een afspraak hebt gemaakt. Door een afspraak te maken krijg je namelijk een teststraat toegewezen. Ook worden er een datum en tijd aan gekoppeld. Er wordt in ieder geval altijd voor gezorgd dat je niet lang hoeft te rijden. Het maakt daarbij ook niet uit of je jouw afspraak online of telefonisch maakt. Online is voor veel mensen eenvoudiger, maar je moet er wel een DigiD voor hebben. Als je alleen jouw burgerservicenummer bij de hand hebt, kun je beter telefonisch de afspraak in gaan plannen.

De richtlijnen op de locatie zelf
Je mag een GGD coronatest locatie in Eindhoven en omgeving alleen bezoeken wanneer je er alleen heen komt. Je moet met jouw auto door de teststraat heen. Mocht je geen rijbewijs hebben, dan kun je wel iemand meenemen. In dit geval dienen jullie allebei een mondkapje te dragen. Eventueel kun je nog extra zorg dragen aan jouw hygiëne. Het is in ieder geval altijd belangrijk dat je de richtlijnen op blijft volgen die op jouw testlocatie geleden. Deze zijn allemaal online terug te vinden. Ook staan ze in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen van de GGD.

Het vervolg van de coronatest
Nadat je de test bij de GGD coronatest locatie in Eindhoven hebt uitgevoerd, moet je direct naar huis gaan. Je mag niet bij de locatie blijven hangen en mag het huis pas weer verlaten wanneer je een negatieve uitslag in handen hebt. Wel kan het verstandig zijn om jouw klachten in de gaten te blijven houden. Bij een positieve uitslag wordt er een vervolgtraject ingesteld met een bron- en contractonderzoek en ga je zelf in quarantaine. In dit geval zal jouw leven even op zijn kop staan. Je moet immers ook de boodschappen op een andere manier gaan regelen.