'S-HERTOGENBOSCH - Wij zijn acht studenten uit Den Bosch met een innoverend dienblad. Bedacht en ontworpen om makkelijk in balans te houden en zo zelfvertrouwen te kunnen geven aan het beginnend bedieningspersoneel. Een dienblad dat élke horecazaak nodig heeft dus. Trayner streeft naar een verlaging van de drank- en breukverspilling binnen de Nederlandse horeca van 5% in 2025. Hoe willen wij dit gaan realiseren?

De coronapandemie heeft er mede voor gezorgd dat horecazaken hun zaak langdurig moesten sluiten. Eén van de gevolgen hiervan was dat ervaren bedieningspersoneel werd ontslagen. Goedkoper- en meer onervaren personeel kwam hiervoor in de plaats. Juist hen die nog niet goed overweg konden met een dienblad. Dit resulteerde in hoge cijfers van drankverspilling en glasbreuk binnen de horeca. Trayner speelt hierop in met zijn innoverende dienblad.

Kom kennismaken met ons dienblad

Zaterdag 26 maart staat Trayner met een informatiekraam op de marktdag in Den Bosch. Hier kunt u het product bezichtigen en kennismaken met het team van Trayner. Trayner organiseert een race tegen het standaard dienblad, waar iedereen aan deel mag nemen. Zo kan je zelf ervaren wat de meerwaarde is van een Trayner-dienblad.
Alvast zien waar Trayner op dit moment mee bezig is, volg ons dan op LinkedIn (@trayner) en Instagram (@traynerofficial).

Wilt u de horeca een steuntje in de rug bieden? Dat kan ook, bijvoorbeeld via onze crowdfundactie. https://crowdfunding.jongondernemen.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/84/help-ons-in-een-wereld-zonder-drankverspilling

“Samen tegen drankverspilling en samen voor een wereld met drinken voor iedereen.”

Extra informatie:
Marktdag zaterdag 26 maart 2022

Tijd: 10.30 uur - 15.00 uur

Locatie: Winkelcentrum Helftheuvel. Helftheuvelpassage 38, 5224 AP ’s-Hertogenbosch.