EINDHOVEN – Na 17 bruisende jaren in de heuvelgalerie maakt ELLE zich op voor een grootse stap. Op 28 maart opent ze de deuren van een grotere winkel aan de Vrijstraat 27 in Eindhoven. Een spannend moment voor de enthousiaste onderneemster uit Leende. Met intussen bijna 13.000 volgers op Instagram inspireert ze velen en weet iedereen haar te vinden tijdens een bezoek aan de Eindhovense binnenstad.

ELLE gaat X-ELLE
Met succes en plezier werkte de kledingwinkel al die jaren vanuit de Heuvelgalerie. Toch werd het tijd voor een nieuwe stap. Het grotere pand aan de Vrijstraat biedt meer ruimte voor de vertrouwde collecties en accessoires. Ook is de nieuwe locatie, dichtbij geliefde winkelstraat ‘De Kleine Berg’, iets wat past bij de vernieuwde stijl van ELLE. Het vaste team – waarvan sommigen al vanaf de start een bekend gezicht zijn in de winkel – verhuist uiteraard ook mee.

Een droom
Het avontuur begon in november 2006 voor eigenaresse Simone van Engelen. Als jonge onderneemster maakte zij haar droom waar; een eigen kledingwinkel in de stad. In het begin even als franchisenemer, maar al snel ging ze volledig zelfstandig verder. Haar wekelijks wisselende collecties, het vaste team, passie en enthousiasme maakt dat ze staat waar ze nu staat. De winkel is intussen een begrip in Eindhoven en ver daarbuiten.

Make-over
Het pand op de Vrijstraat ondergaat momenteel een ware make-over en krijgt een échte ELLE-uitstraling. Sfeervol, open, gastvrij, stijlvolle collecties en veel accessoires. En niet te vergeten: koffie en een zitje voor de heren. Het ELLE-team kijkt enorm uit naar de verhuizing en kan niet wachten iedereen te verwelkomen.

Outlet
De winkel in de Heuvelgalerie blijft nog tot en met april dit jaar open als outlet-store.