EINDHOVEN - Naswerkt heeft op 14 juli 2022 officieel de deuren van haar nieuwe vestiging in het centrum van Eindhoven geopend. Met de komst van deze derde vestiging breidt Naswerkt haar werkgebied uit om zo de arbeidsmarkt nog beter te kunnen bedienen, met diensten voor zowel werkgevers als werkzoekenden.

In de afgelopen jaren is Naswerkt uitgegroeid tot een bekende speler in de uitzendbranche in de regio van Nijmegen en ’s-Hertogenbosch. De opening van een nieuwe vestiging en daarmee de uitbreiding van het werkgebied was een logische stap. Dave Baardman, Operationeel Directeur van Naswerkt: “De afgelopen jaren heeft Naswerkt een flinke groei doorgemaakt op alle vlakken, waar we samen hard voor gewerkt hebben. Met de uitbreiding naar Eindhoven kunnen wij een groter gebied bedienen en versterken wij onze positie als waardevolle partner op gebied van uitzenden en alles wat daarbij komt kijken.”

Wie de vestiging in Eindhoven bezoekt zal te woord worden gestaan door een vast team van Intercedenten. Vestigingsmanager Kirsty Versluis: “Met de combinatie van onze ervaren medewerkers en ambitieuze starters hebben we een goede basis om onze klanten en kandidaten te helpen hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Onze focus ligt daarbij op persoonlijk contact, zodat we mensen aan een baan kunnen helpen die écht bij hen past.”

Naswerkt Eindhoven is vanaf heden van maandag t/m vrijdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur en is te vinden op Wal 1, 5611 GE in Eindhoven. Werkzoekenden kunnen tijdens openingstijden vrijblijvend binnenlopen voor een intake, maar online inschrijven is uiteraard ook mogelijk via www.naswerkt.nl.