EINDHOVEN - Vention heeft onlangs haar nieuwe vestiging op de High Tech Campus in Eindhoven geopend. Samen met haar klanten ontwikkelt Vention smart & connected devices voor uiteenlopende toepassingen. Met de verhuizing geven zij gestalte aan de groeiambities en biedt het regionaal (IT-)talent de mogelijkheid om in de slimste regio ter wereld te werken.

Glenn Kitzen, CEO van Vention: “Het nieuwe kantoor op de High Tech Campus is de volgende stap in onze strategie. We zien dat er volop mogelijkheden zijn: we willen onze groei versnellen in een omgeving waarin we omringd zijn door veel tech bedrijven. Vanuit Brainport Eindhoven biedt deze technische omgeving veel inspiratie voor onze klanten én medewerkers. Tegelijkertijd bevinden we ons dicht bij de jonge digitale talenten uit de regio. De technische opleidingen in het zuiden zijn gerenommeerd en er is veel aanwas. In principe kunnen we vanaf elke plek onze klanten bedienen, maar op deze locatie komt de expertise en passie voor (embedded) tech perfect samen.”

Over Vention
Vanuit de High Tech Campus in Eindhoven werkt Vention samen met vele uiteenlopende bedrijven; van start-ups tot corporate, van idee tot serieproductie. Zo werken zij met partijen als Vattenfall, Alfen, Bambi Medical, Nobleo & Accenture. Het diverse team veelal met een Technisch Universitaire achtergrond (TU/e & TU Delft) is gespecialiseerd in low-power digitale, analoge en draadloze elektronica en embedded software. Ook naadloze integratie van hardware en software is vaak aan de orde. Vention is de snelst groeiende productontwikkelaar in de Brainport regio, gespecialiseerd in Smart & Connected devices. Het uitgebreide R&D-team van Vention begint met innovatie en eindigt met de totale integratie van een product. Van enkelvoudige prototypes om een potentiële investeerder te overtuigen tot het gereed maken van een volgend product voor massaproductie.

Kijk voor meer informatie op www.vention.nl.