EINDHOVEN - Enkele maanden geleden is Vermeulen Fietsplezier Eindhoven overgenomen door Autobedrijf Van den Udenhout. Nu krijgt de fietsspeciaalzaak een nieuw jasje én een andere naam: VELOO.


Online als verlengstuk van de fysieke winkel
De winkel aan de Elckerlyclaan in Eindhoven wordt voorzien van een nieuwe uitstraling. Bij VELOO verandert er niets aan de gastvrijheid, kwaliteit en service die klanten al jaren gewend zijn van de Eindhovense fietsspecialist. Uiteraard kunnen klanten blijven rekenen op een warm welkom en gepast advies van de specialisten.

Met trots is de webshop Veloo.nl gelanceerd waar het complete fietsenassortiment wordt gepresenteerd. VELOO biedt een ruim aanbod fietsen en e-bikes van merken zoals Gazelle, Kalkhoff, KOGA en Stromer. Het assortiment bestaat onder andere uit kinderfietsen, elektrische fietsen, sportieve fietsen en mountainbikes. Met het fietslease concept van VELOO is het ook mogelijk om een fiets zowel particulier als zakelijk te leasen.

Opening van tweede vestiging in Den Bosch
In de SEAT en Škoda showroom aan Balkweg 6 in Den Bosch is een tweede VELOO fietsspeciaalzaak geopend. Klanten kunnen op beide vestigingen terecht voor service en de aanschaf van een nieuwe fiets.

Openingsacties
Om de opening van VELOO te vieren, gelden er verschillende acties. Zo krijgen klanten tijdelijk een veiligheidspakket t.w.v. € 300,- cadeau bij aankoop van een e-bike en geldt er korting op Kalkhoff en Urban Arrow e-bikes. Daarnaast krijgt de klant bij aankoop van een fiets standaard een servicekaart, goed voor 1 of 2 gratis servicebeurten en tot wel € 250,- korting op verder fietsonderhoud.