DEN HAAG - ADO Den Haag staat weer in de top vier van de Keuken Kampioen Divisie na een 4-2 overwinning op FC Eindhoven. De thuisploeg van trainer/coach ruud Brood had het in de eerste helft moeilijk, maar wist de zege te bewerkstelligen in het zogenaamde "Haags kwartiertje".

De thuisploeg had wel het meeste balbezit, maar moest acht minuten voor de rust lijdzaam toezien hoe Jort van der Sande namens de gasten de score opende. De verdiende gelijkmaker kwam er op slag van rust via Amar Catic.

Tien minuten na de pauze maakte Van der Sande zijn tweede en moesten de groen-gelen weer in de achtervolging. Uiteindelijk kwam men in de 73e minuut weer op gelijke hoogte via een benutte strafschop van Sem Steijn. Direct hierna telde het publiek af voor het "Haags kwartiertje" en dit gaf de thuisploeg nog wat extra kracht. Invaller Samy Bourard zorgde voor een voorsprong en vlak voor tijd wist Catic met zijn tweede van de middag het duel definitief te beslissen.