DEN BOSCH - Het zag er lang naar uit dat FC Den Bosch na drie maanden weer eens een overwinning mocht bijschrijven, maar uiteindelijk eindigde de Brabantse derby tegen FC Eindhoven gelijk (1-1).

De thuisploeg van trainer Erik van der Ven kwam na een kwartier op voorsprong door een fraaie treffer van Ringo Meerveld die na voorbereidend werk van Kevin Felida twee tegenstanders uitkapte en via de onderkant van de lat raak schoot. Hierna waren er via Pozo en De Keersmaecker kansen voor FC Eindhoven, maar keeper Van der Steen stond paraat. De beste kans was kort voor rust voor Jizz Hornkamp, maar de Den Bosch-aanvaller mikte over.

Hornkamp kreeg ook na de rust een goede kans en vervolgens kopte Jort van der Sande ook nog eens op de paal. Terwijl de thuisploeg verzuimde het af te maken sloegen de gasten een kwartier voor tijd toe via Hugo Botermans die op aangeven van Van Son gelijk maakte. Dat bleef het ook omdat Steven van der Heijden namens FC Den Bosch in de slotminuut nog op de lat schoot.