EINDHOVEN - FC Den Bosch staat ook na twee wedstrijden nog op een honderd procent score. Maandagavond won de ploeg van trainer Jack de Gier in de slotfase met het kleinst mogelijke verschil van Jong PSV.

Twee minuten voor tijd maakte Jizz Hornkamp de enige goal van de wedstrijd na een scherpe voorzet van Ryan Leijten. FC Den Bosch profiteerde daarmee van het feit dat men met een man meer speelde nadat Nigel Thomas van jong PSV een kwartier voor tijd rood had gezien.

Daarvoor deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder. Nadat Den Bosch-keeper Van der Steen een vrije trap maar ternauwernood over de lat weet te tikken zijn de beste kansen in de eerste helft voor de gasten o.a. via Hornkamp en Leijten.

Na de rust blijken de kansen schaars, maar na de tweede gele kaart voor Thomas gelooft FC Den Bosch nog in de kansen en gooit er een slotoffensief uit waarin Hornkamp uiteindelijk keeper Roulaux weet te passeren: 0-1.