EINDHOVEN - Een dag nadat het kabinet bekende maakte dat er in ieder geval de komende drie weken zonder publiek gevoetbald gaat worden stonden FC Eindhoven en Roda JC tegenover elkaar.

In Eindhoven kwamen beide ploegen in een doelpuntrijk duel een gelijkspel overeen (3-3). Een uitslag waar vooral de Limburgers van zullen balen aangezien zijn na 2 minuten spelen een 1-3 voorsprong hadden genomen.

Na de vroege openingstreffer van Huub Botermans scoorde Roda JC binnen een tijdsbestek van twaalf minuten drie keer. Patrick Pflücke zorgde voor de gelijkmaker en vervolgens was het twee keer Roland Alberg, waarvan de laatste vanaf de strafschopstip. Kaj de Rooij zorgde drie minuten later alweer voor de aansluiting.

Deze stand bleef lang staan, maar in de voorlaatste minuut sleepte FC Eindhoven, dankzij een treffer van Iker Pozo, alsnog een punt uit het vuur.