EINDHOVEN - In de onderste helft van de Keuken Kampioen Divisie is de Brabantse derby tussen FC Eindhoven en TOP Oss in een puntendeling geëindigd. In het Jan Louwers Stadion kwamen beide ploegen niet tot scoren.

Het duel tussen de nummer zestien en dertien leverde maar weinig hoogtepunten op. FC Eindhoven hanteerde vaak de lange bal waar TOP Oss iets verzorgder probeerde te spelen. In de eerste helft was de beste kans ook voor de gasten toen keeper Swinkels zich moest trekken om Dennis van der Heijden van het scoren te houden.

De thuisploeg toonde na rust wat meer aanvallende intenties, maar dat leverde niet meer op dan wat kleine mogelijkheden voor Donkor en van Rosmalen waardoor menhet duel eindigde zoals men begon: 0-0.