EINDHOVEN - De lichtstadderby in de Keuken Kampioen Divisie tussen Jong PSV en FC Eindhoven heeft maandagavond het nodige spektakel opgeleverd. Op De Herdgang wisten de gasten in het slotkwartier een 3-1 achterstand ongedaan te maken en met 3-4 te zegevieren.

Tot een kwartier voor tijd leek Jesper Uneken de man van de wedstrijd te worden. FC Eindhoven had na een half uur via Limouri een voorsprong gepakt, maar in de blessuretijd van de eerste helft maakte Uneken gelijk, om vervolgens in de tweede helft met nog twee treffers een hattrick te voltooien.

Het bleek echter niet genoeg voor de zege, want in tijdsbestek van vijf minuten kantelde FC Eindhoven het duel volledig. Middels treffers van Persyn, Simons en Kökcü eindigde het zodoende in 3-4.

FC Eindhoven staat na elf wedstrijden op een vierde plaats terwijl Jong PSV veertiende blijft.