OSS - Op een zomerse vrijdagavond heeft FC Eindhoven het oefenduel bij TOP Oss met 0-3 weten te winnen. Toch waren er na afloop geen blije gezichten in het Eindhovense kamp nadat de Portugese linksback Zé Pedro geblesseerd raakte. Minuten lang bleef hij op het veld liggen alvorens deze per brancard te verlaten.

Onderzoek in het ziekenhuis zal moeten uitwijzen hoe zwaar de blessure is, maar de eerste signalen brachten weinig goeds. Daarvoor had Alef Joao de gasten na een kwartier spelen op voorsprong gebracht. De 0-1 was tevens de ruststand.

Hoewel TOP Oss qua balbezit niet onderdeed voor de Eindhovenaren sloegen die op de juiste momenten toe. Zo ook in de tweede helft toen Hugo Botermans op aangeven van Joao de 0-2 maakte en kort hierop ook de derde treffer maakte. Tien minuten voor tijd eindigde de wedstrijd echter in mineur door de blessure van Zé Pedro.