SITTARD - PSV heeft tegen tien man van Fortuna Sittard in de slotfase de zege uit handen gegeven. Na een charge van Til diep in blessuretijd benutte Burak Yilmaz de strafschop: 2-2.

PSV was oppermachtig voor de pauze en doelman Pandur hield Fortuna op de been met reddingen op schoten van El Ghazi en Simons. Ook bij een opgelegde kopkans voor De Jong stond Pandur paraat. In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Fortuna Sittard voor het eerst een kans en Córdoba benutte die.

Nadat Erdogan na rust was weggestuurd na een overtreding op De Jong stapelde PSV kans op kans. Twee daarvan werden er benut, door Xavi Simons en Ibrahim Sangaré.Dat leek genoeg voor de zege, maar kort na een bal op de lat van Yilmaz ging Til in de fout en zorgde de Turkse routinier voor een Limburgs punt.