EINDHOVEN - Jong Ajax heeft vrijdagavond een prima zege behaald bij FC Eindhoven. na een 0-2 ruststand wist de ploeg van trainer John Heitinga met 1-3 te zegevieren in het Jan Louwers Stadion.

De Amsterdamse beloften sloegen toe in de laatste tien minuten van de eerste helft. Victor Jensen had meerdere opties, maar koos voor eigen succes door de bal keurig in de verre hoek te schieten. Kenneth Taylor zorgde voor de 0-2 ruststand door uit een moeilijke hoek raak te knallen.

Jensen scoorde na de rust zijn tweede door met een hard en laag schot keeper Bertrams kansloos te laten. FC Eindhoven-verdediger Mawouna Amevor zag vlak voor tijd zijn tweede gele kaart, maar de thuisploeg wist nog wel de eer te redden via Barnabás Rácz.