EINDHOVEN - Op De Herdgang hebben Jong PSV en Helmond Sport dinsdagavond de punten gedeeld in een draak van een wedstrijd. Alle doelpunten vielen na rust (2-2).

De eerste helft was het aanzien niet waard en kan snel vergeten worden. In de tweede helft speelde Jong PSV met iets meer lef en de 1-0 van Shurandy Sambo was op dat moment zeker niet onterecht. Toch kwam Helmond Sport vanuit het niets terug door de toch al in vorm zijnde Lance Duivestijn. Met nog een kleine twintig minuten op de klok schoot hij de gelijkmaker achter keeper Delanghe.

De PSV-goalie kreeg kort hierna een schot van Loukili net onder controle en wederom stond Duivestijn op de juiste plek om de rebound te benutten. De Helmonders leken op weg naar een zege, maar in blessuretijd blunderde doelman Van Gassel waardoor Tijn Daverveld de eindstand op 2-2 kon bepalen.